Сватба, измами, обир и смърт ще видят зрителите на финала

...
 Сватба, измами, обир и смърт ще видят зрителите на финала
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев се жени

  Сватба, измами, грабеж и гибел ще видят феновете на финала на „ Откраднат живот ” този сезон. Марта Вачкова стига до олтара, само че геронията й Магда бива изоставена от водача Васко, научи HotArena .

Внучката на Тодор Колев – Теодора, която играе доктор Албена Войнова в сериала,  също се омъжва.  Тя и оздравелия Тони са щастливи, че съумяват да си кажат „ Да ”, до момента в който Зорница и Марио ще би трябвало да изминат дълъг път, до момента в който осъзнаят какво усещат един към различен.

Финалния двоен епизод е довечера, написа „ България през днешния ден ”. В него ще забележим още данъчна машинация, непредвидени роднински връзки и развръзка на драмата сред доктор Хинова и доктор Мазов. Заради тежка обстановка с детето си, те може би ще преодолеят рецесията между тях.

Междувременно феновете на сериала имаха опция да оказват помощ на една от звездите в него.  Актрисата А нгелина Славова, която играе сестра Ненова в поредицата, се оказа в спешна обстановка, само че с помощта на правилните почитатели съумя да избави живота на татко си.

 „ Моля ви, помогнете, диря кръвна група А+ за интервенция – промяна на клапа на татко ми ”, написа в обществените мрежи актрисата. На думите й се отзоваха стотици плевенчани и за два часа кръвната плазма бе събрана.

„ Сега тръпна в очакване интервенцията да мине добре ”, показа Ангелина и прикани феновете да гледат финалния епизод на сериала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР